ACB

El Madrid executa la clàusula de rescissió i s’emporta Andrés Feliz

El Joventut de Badalona ha anunciat avui que el Real Madrid ha executat la clàusula de rescissió del base dominicà Andrés Feliz (1,88m, 1997), que clou la seva etapa al club verd-i-negre i signa pel conjunt blanc fins al 2027. El club català ingressarà 500.000 euros. El Joventut de Badalona i Feliz havien arribat a un acord per ampliar una temporada més el vincle que els unia, i el jugador dominicà va signar el febrer passat fins al 30 de juny del 2026. Però l’interès del Madrid posa fi a una etapa de tres temporades.

Andrés Feliz va aterrar a Badalona a l’inici del curs 2021/22, i des del seu debut a la Lliga ACB, el dominicà ha anat en constant evolució fins a convertir-se en un dels líders del Joventut, i un dels millors jugadors de l’ACB i l’Eurocopa. Els números de Feliz demostren la seva importància a l’equip, però no només destaca per això. El seu caràcter competitiu i l’esperit guanyador fan d’ell un jugador molt especial. Feliz va arribar procedent del CB Prat a LEB Plata, i ha disputat un total de 165 partits oficials entre la Lliga ACB i Eurocup. La seva progressió ha quedat constatada en el fet que ha format part aquesta temporada del Millor cinc de l’ACB amb 15 punts, 4’3 assistències i 16’9 de valoració per partit.

Al llarg de la seva trajectòria a Badalona, s’ha convertit en un dels grans referents de l’equip, i en un jugador molt estimat per tota l’afició verd-i-negra. La Penya, en el seu comunicat, li agraeix “la seva professionalitat i el seu compromís amb l’equip” i li desitja sort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)