Lliga femenina

Aina Ayuso s’incorpora a la convocatòria de la selecció espanyola

La selecció espanyola de bàsquet ha reprès aquesta setmana els entrenaments per preparar el segon tram de la gira prèvia a l’inici dels Jocs de París. I ho ha fet amb una cara nova, la de la catalana Aina Ayuso. La jugadora s’ha incorporat després que la Federació Espanyola fes públic un comunicat on s’anunciava que la capitana, Sílvia Domínguez, havia de deixar la gira i no participaria en el torneig olímpic a causa d’una lesió.

Ayuso (Barcelona, 1999) s’ha consolidat els darrers cursos com una de les bases amb més talent de la Lliga Femenina Endesa. Després de passar pel Segle XXI, l’atleta va debutar a Lliga Femenina amb el Sant Adrià (2018-19) i des d’aleshores no ha parat de créixer. Aquesta darrera temporada ha fet una mitjana de 8,7 punts, 3,8 assistències i 4 rebots en 28 minuts en pista amb l’Hozono Global Jairis, equip amb el qual va arribar a jugar els play-off.

A la baixa de la jugadora de Montgat cal sumar també la de Laura Quevedo, que va abandonar la concentració per motius personals. També ha tornat als entrenaments la jove Iyana Martín.

La selecció reprèn la gira de preparació jugant contra Bèlgica el proper 12 de juliol. Les belgues, vigents campiones d’Europa, aspiren a medalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.