ACB

El Girona es queda Juani Marcos

Ja hi ha 8 jugadors confirmats per al tercer projecte del club a l’ACB

Juani Marcos (1,90 m, 2000) jugarà una altra temporada al Girona, després de fer-ho el darrer curs cedit pel Barça. El base de Rosario, que havia comunicat al club de Marc Gasol la seva intenció de prioritzar un equip que jugués a Europa, es queda a la plantilla de la qual va ser-ne el segon en valoració (11,1) en els seus 22 primers partits a l’ACB. Marcos segueix els passos de Sergi Martínez el fitxatge del qual es feia oficial la setmana passada després d’una temporada a Fontajau cedit pel Barça.

El Girona vol “crear un projecte esportiu a llarg termini” i veu en la figura del director de joc, a qui qualifica com “ un jugador jove amb una gran visió de joc i amb un futur molt prometedor”, la pedra filosofal. “És un jugador especial, amb un talent únic. Tots l’hem vist aquest any a Fontajau. Estic molt content de tenir-lo amb nosaltres un altre any més, especialment perquè ell ha volgut estar a Girona. Ha tingut altres opcions i ha prioritzat Girona, ja que l’any passat es va apostar per ell i es va sentir a gust, la qual cosa agraïm” destaca Fernando San Emeterio. Pel que fa el 6 del conjunt gironí, assegura: “El que em fa decidir per Girona i pel seu projecte és tota la gent, tot el suport que em van donar des del principi i tot el que em van seguir donant fins i tot quan no sabien si seguiria a Girona o si estaria cedit. El club va fer un esforç molt gran, sempre van estar allà per ajudar-me; això ho valoro moltíssim i crec que és en gran part per la qual m’ha fet decidir per Girona. A nivell personal, he de continuar guanyant experiències i responsabilitats”.

Fotis Katsikaris ja disposa de dos bases purs a l’equip, després del fitxatge de Guillem Ferrando, dos escortes nord-americans –Aljami Durham i Nike Sibande–, dos alers amb qui ja va comptar el darrer exercici –Maxi Fjellerup i Sergi Martínez– i els interiors Juan Fernández i Jaume Sorolla. Son 8, la meitat dels quals arriben d’altres equips –els dos extracomunitaris debutaran a la lliga–, dues renovacions i les adquisicions de dos dels puntals de la plantilla el darrer curs quan estaven cedits, Martínez i Marcos, que va acreditar 9,7 punts, 3,1 rebots i 3,5 assistències en 22:37 de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)