ACB

La Penya fitxa l’experimentat aler hongarès Adam Hanga

El Joventut Badalona ha sumat experiència amb la contractació de l’aler hongarès Adam Hanga (2,01 m, 1989). Hanga ha signat amb la Penya fins al 30 de juny de 2026 després de tallar el contracte que tenia vigent amb l’Estrella Roja de Belgrad, club on ha guanyat la Superlliga sèrbia, l’ABA i la copa de Sèrbia. Es tracta d’un jugador amb àmplia experiència a l’Eurolliga després del seu pas pel Baskonia, el Barça i el Reial Madrid, entre altres. Precisament, amb el conjunt blanc va aconseguir ser campió d’Europa el 2023. La temporada passada va fer una mitjana a la màxima competició continental 8 punts, amb un 33% des del triple. D’ara endavant, l’hongarès disputarà amb els verd-i-negres l’Eurocopa. Internacional amb la selecció d’Hongria, Hanga és un fix al seu país, havent jugat dos Eurobaskets el 2022 (17 punts per partit) i el 2017 (14 punts de mitjana). Hanga és un jugador polivalent capaç de jugar en totes les posicions exteriors. A més, és un bon defensor i té habilitat per generar-se les seves pròpies cistelles.

La incorporació de l’hongarès se suma a les ja anunciades del base neerlandès Keye Van der Vuurst i l’escorta canadenc Kassius Robertson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)