Més bàsquet

Espanya s’enfrontarà a Finlàndia en les semifinals del preolímpic

Finlàndia, el rival a batre. La selecció espanyola de bàsquet haurà de superar als del nord d’Europa aquest dissabte (20.30 hores/TdP) en el partit de semifinals del torneig preolímpic de València si vol seguir tenint opcions d’aconseguir un bitllet per anar a París. Els finlandesos, que compten amb la sensible baixa del seu millor jugador -Lauri Markkanen-, s’han classificat per a semifinals després de derrotar a Polònia per la mínima (88-89) amb una remuntada notable en l’últim quart: 17 a 29. I amb una destacada actuació de Mikael Jantunen (20 punts) i Alexander Madsen (18 punts).

L’altre quadre de semifinal enfrontarà a les seleccions de Bahames i Líban, (dissabte, 15.30 hores) aquesta última s’ha classificat després de derrotar a Angola (70-74). La final serà aquest diumenge (20.30 hores/TdP).

Pel que fa als altres tres tornejos on s’estan jugant els altres tres bitllets, s’han generat encreuaments interessants. A Grècia, la selecció de Luka Doncic, Eslovènia, haurà de superar a l’equip amfitrió liderat per Giannis Antetokounmpo (dissabte, 16.30 hores). Els altres encreuaments enfrontaran Croàcia-República Dominicana, Brasil-Filipines i Camerun-Letònia. Mentre qual preolímpic de Puerto Rico encara no s’han definit els semifinalistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)