Lliga femenina

L’Uni vol celebrar el 20è aniversari aconseguint un nou rècord d’abonats

L’Uni celebra aquest 2025 20 anys de recorregut. I per celebrar-ho, el millor regal seria assolir un nou rècord d’abonaments que superi els 2.200 abonats de la temporada passada. Sota el títol “Més Uni que mai” el club ha presentat al coworking GironaHub aquest matí la nova campanya d’abonaments per a la temporada 2024-25 patrocinada per Hipoteques Girona. El president, Cayetano Pérez, ha detallat que el pavelló quedarà dividit en tres sectors (central, lateral i fons) amb preus de 160 €, 130 € i 95 €, respectivament per a cada zona. Tanmateix hi haurà preus reduïts per a joves de 12 a 25 anys, infants, majors de 65 anys i preus familiars. Del 8 al 21 de juliol s’iniciarà el període de renovacions, canvis de localitat i modificació de dades. Les noves altes es faran a partir de les 12 hores del 15 de juliol.

El directiu ha explicat que la inflació ha obligat a incrementar els preus un 5% per tal d’intentar mantenir el pressupost de la temporada passada. En aquest mateix sentit, s’ha detallat que els abonaments representen prop del 12% del pressupost total i que hi haurà una ’Jornada Econòmica’ en què els abonaments no seran vàlids i tothom haurà de pagar entrada, tot i que els abonats ho faran a un preu més reduït. El club està a l’espera de saber el calendari per anunciar quin serà el partit corresponent a aquesta jornada.

El club també ha exposat que properament sortirà la nova equipació, la qual els abonats podran adquirir amb un 10% de descompte. “L’objectiu com a club sempre és omplir Fontajau, però sabem que no és fàcil. Ens agradaria créixer i superar els 2.200 abonats. L’any passat vaig dir que volia arribar als 3.000 i no ho vam aconseguir”, ha expressat Pérez.

El president ha reconegut que una de les principals problemàtiques, endèmiques, dels darrers anys és l’increment de preus, que té una afectació directa sobre el pressupost: “El principal problema és que tot s’està inflacionant, la situació WNBA fa que molts clubs vulguin fitxar només jugadores europees i això ens està situant en un mercat una mica canibalitzat i això fa que els preus de qualsevol jugadora ara estiguin desorbitats, i cada vegada és més complicat”.

La unió, a l’horitzó

El president, que va ser l’encarregat de dur a terme les negociacions frustrades el passat mes de juny d’unió amb el Bàsquet Girona, ha explicat que el club no descarta que aquesta idea sigui una realitat la temporada 2025-26: “Portàvem temps parlant de com ajuntar els dos clubs. No és fàcil, són dues estructures consolidades, dos clubs diferents, i quedaven encara serrells i el temps se’ns tirava a sobre. Aleshores vam decidir sortir cadascú per la seva banda i continuar treballant de cara al futur veure si ho podem assolir. Crec que som dos clubs que són allà mateix. La Lliga Femenina necessita estructures més grans i, o poses més diners, o intentes aprofitar recursos”.

Finalment, sobre els objectius de la temporada, el president ha dit que la plantilla ja està tancada: “La plantilla està tancada. Hem fet una plantilla força compensada dins les nostres possibilitats i intentant buscar jugadores referents, jugadores de club i, com sempre, fent un equip per seguir a dalt i intentar jugar les finals que puguem jugar”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)