ACB

El Girona renova l’acord amb el Salt i hi afegeix el Bisbal

El Bàsquet Girona i el CB Salt segueixen de bracet per segona temporada en un acord que té com a novetat la possibilitat que els júniors del club de Marc Gasol juguin a l’equip de 3a FEB, d’una banda, i la inclusió del Bisbal Bàsquet, que aquest curs 24/25 debutarà a la 2a FEB, de l’altra.

“Seguim caminant amb els clubs de la zona per fer territori i mantenim el compromís de generar sinergies entre els clubs del bàsquet gironí” posa en valor Txus Escosa, el General Manager del Bàsquet Girona, que destaca: “és un pas més per a treballar plegats i potenciar la base”.

“Estem molt satisfets d’haver arribat a aquest acord amb Bàsquet Girona. Creiem que podem ser útils al bàsquet gironí col·laborant en la formació de jugadors, donant los l’oportunitat de competir a alt nivell. Creiem que pel CB Salt és un pas endavant i ens serveix, a mes, per dotar de referents als nostres joves” afirma Albert Maruny, el president del CB Salt. Finalment, el director esportiu del Bisbal, Joan Ferrer, exposa: “És un primer acord amb Bàsquet Girona i esperem que en puguin venir d’altres que de ben segur beneficiaran els dos clubs, així com el nivell del bàsquet al nostre territori”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)