ACB

“Si Ricky vol, jugarà en la Penya”

Bàsquet. El president de la Penya, Juanan Morales, diu que ja han parlat amb ell i que no se l’ha de pressionar

La Penya va per feina, i després d’anunciar les sortides d’Andrews, Brodziansky, Evans i Cook, acabarà d’anunciar els fitxatges aquesta setmana i també la decisió de cessió de Jordi Rodríguez, segurament al Tizona Burgos (LEB Or) del badaloní Salva Camps. resumint: a 5 de juliol ja té la feina feta. Però falta ara la cirereta, que no arribarà de forma immediata. Ricky ja sap el que pensa el club i el club sap el que vol el base. Ara només és qüestió de temps i, si hi ha interès mutu, anar tancant carpetes per poder aconseguir el què ara mateix embogeix Badalona i l’afició de la Penya: que torni Ricky 15 anys després a casa seva. Ahir el president del Joventut, Juanan Morales, va explicar a Televisió de Badalona com està la situació: “Nosaltres hem parlat amb ell, sabem on és i ell sap on som; el que no hem de fer és pressionar-lo, i a partir d’aquí si ell vol jugar i a màxim nivell estarem encantats que vingui. Ara mateix cap pressió. Ell té coneixement de tot el que li podem oferir. Ha de prendre una decisió, i prengui la que prengui, els de la Penya el que hem de fer és donar suport a la decisió i a ell mateix, que sempre ha exposat el sentiment per la Penya.”

El camí cap a l’Eurolliga

Ahir es va fer el sorteig de l’Eurocopa, en què la Penya tindrà desplaçaments llargs contra vells coneguts. El Hapoel, pel conflicte bèl·lic a Israel, jugarà els partits com a local a Sofia (Bulgària) i no a Belgrad com han fet enguany. Al grup B hi ha el principal favorit, el València de Pedro Martínez, que comparteix grup amb el Hapoel Jerusalem, el Bourg francès, Türk Telekom Ankara, el Venècia italià, l’Aris Salònica grec, el Lietkabelis lituà, l’Olimpija Ljubljana, l’Hamburg alemany i el Cluj Napoca romanès. El sistema de competició es manté del curs passat: lligueta tots contra tots, els dos primers de cada grup passen a quarts i del tercer al sisè disputen els vuitens a partit únic a pista del millor classificat. Els quarts també és a un partit i semifinals i final (8, 11 i 16 d’abril) a tres enfrontaments. El campió juga l’Eurolliga.

Jornada 1 (24 setembre)
Penya-Hapoel Tel-Aviv
Jornada 2 (2 octubre)
Ratiopharm-Penya
Jornada 3 (9 d’octubre)
Soport Trefl-Penya
Jornada 4 (16 d’octubre)
Penya-Wolves Vílnius
Jornada 5 (23 octubre)
Besiktas-Penya
Jornada 6 (30 octubre)
Penya-Gran Canària
Jornada 7 (6 novembre)
Trento-Penya
Jornada 8 (13 novembre)
Penya-Buducnost
Jornada 9 (29 novembre)
Bahcesehir-Penya
Jornada 10 (4 desembre)
Hapoel Tel-Aviv-Penya
Jornada 11 (11 desembre)
Penya-Ratiopharm Ulm
Jornada 12 (18 desembre)
Penya-Soport Tref
Jornada 13 (3 gener)
Wolves Vílnius-Penya
Jornada 14 (8 gener)
Penya-Besiktas
Jornada 15 (15 gener)
Gran Canària-Penya
Jornada 16 (22 gener)
Penya-Trento
Jornada 17 (29 gener)
Buducnost-Penya
Jornada 18 (5 febrer)
Penya-Bahcesehir

Avui, semifinals del preolímpic

Només el campió de cada seu té bitllet per als Jocs. A Atenes avui, semifinals Croàcia-República Dominicana i Grècia-Eslovènia; a València Bahames-Líban i Finlàndia-Espanya (20.30 h, Teledeporte); a Riga Letònia-Camerun i Brasil-Filipines i a Puerto Rico Itàlia-Lituània i Mèxic-Puerto Rico.

Acord per Núñez i Paulí, cap a Lleida

El Madrid i el Barça van arribar a un acord perquè els blancs no anessin al dret de tempteig i Juan Núñez pugui vestir de blaugrana el curs vinent, ajornant un possible salt a l’NBA. El Barça hauria pagat uns 300.000 euros al Madrid. D’altra banda, el gironí Oriol Paulí podria convertir-se en el primer gran fitxatge de l’ICG Força Lleida, que està intentant tancar els jugadors de formació. Paulí també tenia proposta del MoraBanc Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)