Més bàsquet

El ‘Last dance’ de Rudy

Bàsquet. El balear, històric, jugarà els seus sisens Jocs; Espanya va superar les Bahames (86-78) i jugarà a París contra Austràlia, Grècia i el Canadà

La selecció espanyola masculina s’ha classificat per als Jocs Olímpics de París després de superar ahir les Bahames (86-78) en la final del preolímpic que es va disputar a València i se suma a la selecció espanyola femenina. Serà també un premi per a Rudy (9 punts en 21 minuts), que disputarà la sisena cita olímpica, rècord d’un esportista masculí. Els de Scariolo debutaran en els Jocs el 27 de juliol (11 h) contra Austràlia. En el grup A també hi haurà Grècia i el Canadà que dirigeix Jordi Fernández. Són tres grups de quatre equips cadascun i després de la lligueta passen a quarts els dos primers dels tres grups i els dos millors tercers. També serà a París el Brasil, que va superar Letònia sense Porzingis (94-69) i amb Huertas (41 anys). Grècia va obtenir el bitllet en superar (80-69) la Croàcia d’Hezonja (15 punts) amb 23 punts d’Antetokounmpo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)