ACB

“És un repte professional però sobretot personal”

Bàsquet. ACB. Ocampo, que tindrà d’ajudants Marc Estany i ja només en el primer equip Carlos Flores, exposa la radiografia de la situació del Manresa

Diego Ocampo ja té les claus del Nou Congost. El relleu de Pedro Martínez va ser presentat ahir al costat del director esportiu, Xevi Pujol, i del president, Josep Maria Herms, i estarà secundat per Marc Estany i Carlos Flores, que puja definitivament al primer equip. Pujol va subratllar per què l’han tornat a fitxar: “Sé la seva dedicació, hem treballant junts i no només és per la feina feta a Manresa, sinó el que ha fet després, és un entrenador de club i era la persona ideal per guiar-nos amb el què vindrà; és una temporada de canvis i encaixa amb el moment del club.” Diego Ocampo, que va començar parlant en català, va transmetre des del primer segon una paraula: treball. Pel tècnic gallec tornar a Manresa va més enllà del fet que sigui la seva segona etapa al Nou Congost: “És un repte professional però sobretot personal, vull ser competitiu, que és el que és el Baxi Manresa.” Ocampo vol consolidar un bon curs després de les decepcions a la Penya, Estudiantes o Saragossa, on no va acabar el curs. Ocampo va explicar com el van convèncer per deixar Burgos i tornar a Manresa: “Em van demostrar amb fets i no paraules que em volien. Vull mantenir el nivell i que la gent de Manresa estigui satisfeta de l’equip i agraït al club amb la confiança per tornar.” Ocampo, que va estar 45 dies al Nou Congost, va elogiar el seu antecessor, Pedro Martínez: “D’ell només puc dir que li tinc admiració. Em sento molt identificat amb l’estil de joc del Baxi; vull l’esperit d’anar a totes i llançar-se per les pilotes.” De la confecció de la plantilla ha explicat: “Hem de ser enginyosos i on no arribem per diners hem de trobar altres vies.”

“És difícil que Devin continuï”

El director esportiu, Xevi Pujol, va explicar què demana a Ocampo: “Mantenir la identitat que hem generat en el club.” Pujol va afegir que és molt difícil que el Manresa pugui mantenir Devin Robinson i que estan mirant quines peces poden encaixar en el nou projecte. De l’arribada d’Alston va ser clar: “Que sigui fill del Derrick és un valora afegit, però ja sap el que és jugar amb pressió perquè el seu pare ha estat entrenador de la G-League, ex NBA i 16 anys professional.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)