ACB

Nnaji s’allunya del Lleida... i del Barça

Bàsquet. ACB. El pivot nigerià, lesionat fins a l’octubre i amb contracte fins al 2027, vol anar als EUA; Paulí ja està fitxat

A l’ICG Força Lleida, que ahir va formalitzar la inscripció a l’ACB amb el pagament corresponent al valor de participació d’ascens a l’ACB de la temporada 2024/2025, sembla que se li complica poder comptar amb la cessió de James Nnaji. El nigerià (2,12 m, 2004), que és cotonou i no ocupa plaça d’extracomunitari, no pot jugar fins a l’octubre ja que s’està recuperant d’una intervenció a la columna lumbar, però aquest no és el problema. El problema és que el jugador, que té encara contracte fins al 2027, està intentant arribar a un acord amb el Barça per rescindir el contracte i poder marxar ja definitivament als Estats Units. Tot i que els seus drets són dels Charlotte Hornets, després de ser escollit en el número 31 del draft del 2023, tal com està no pot jugar a l’NBA però estaria buscant l’opció de jugar a la G League. El problema de l’operació de rescissió és que actualment Nnaji té una fitxa d’uns 600.000 euros i cal veure a quin acord, si és que se segella, s’arriba. Si no és cedit pel Barça, l’ICG Força no pot comptar amb el jugador, que no es retrobaria amb Rafa Villar, amb qui va coincidir al Barça. Villar i Kenny Hasbrouck són els únics que continuen, mentre que Oriol Paulí ja està fitxat però encara no és oficial. La bogeria continua a Lleida, on ja hi ha 3.500 abonats.

Es retroba amb Hanga, Ribas i Tomic

X.B.

Artem Pustovyi (1992, 2,19 m) ja és oficialment nou jugador del Joventut per a la temporada que ve. L’ucraïnès està jugant ara mateix al Satria Muda Pertamina d’Indonèsia, on ha anat a fer diners. Pustovyi coincidirà a Badalona amb els exblaugrana Adam Hanga, Pau Ribas i el seu amic íntim Ante Tomic. El pivot ucraïnès arriba procedent de l’Obradoiro i com a desig personal de Dani Miret. Amb l’equip gallec, tot i que ha baixat a la LEB, va fer bons números: 13,5 punts, 6,1 rebots, 1,6 taps (segon a l’ACB) i 17,1 de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)