ACB

400.000 euros per Núñez

Bàsquet. ACB. És la xifra que ha pagat el Barça al Madrid perquè renunciï als seus drets. El Bàsquet Girona, d’altra banda, es queda sense plaça per disputar la FIBA Europe Cup i no tindrà doble competició

El Barça ha pagat al Madrid 400.000 euros, segons va avançar ahir l’Agència Efe, i el club blanc ha rebutjat detallar l’extensió del futur contracte de Juan Núñez (1,92 m, 2004) El base, format al planter del Madrid, va fitxar l’estiu del 2022 pel Ratiopharm Ulm fins al 2025, a la recerca dels minuts que no podria oferir-li l’equip blanc. Aquesta última campanya el madrileny va fer una mitjana de 10,8 punts (58,2% en tirs de dos i 35% en triples), 3,6 rebots, 5,7 assistències i 1,9 robatoris en gairebé 26 minuts per partit en l’Eurocopa. Va ser elegit en el número 36 de l’últim draft de l’NBA pels Spurs. Núñez també va participar en el preolímpic amb la selecció espanyola, però finalment va ser descartat pel tècnic Sergio Scariolo i no disputarà els Jocs Olímpics de París aquest estiu.

El Girona, sense Europa

D’altra banda, el Bàsquet Girona no podrà competir a Europa la temporada 2024/25. El club presidit per Marc Gasol aspirava a disputar l’Europe Cup de la FIBA, un cop esvaïdes les possibilitats de jugar la FIBA Champions, però tampoc podrà ser. La FIBA va fer pública tot just ahir la llista d’equips participants en l’Europe Cup, i el conjunt gironí n’ha quedat fora. De l’ACB, hi entra amb lloc fix el Saragossa, i a partir de la fase prèvia, el Bilbao. Tant els aragonesos com els bascos van tancar la lliga amb el mateix balanç de victòries que el Girona, però per damunt en la classificació. El Girona tenia l’objectiu de debutar a Europa i afegir més volum de partits a la temporada, però el repte haurà d’esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)