ACB

Té la porta de sortida oberta

Bàsquet. ACB. Pep Busquets, amb contracte fins al 2025 amb la Penya, on juga des de fa 13 temporades, es vol quedar però sap que tindrà poc protagonisme

El futur de Pep Busquets (1,97 m, 1999) és ara mateix una incògnita. L’aler vallesà té un any més de contracte però la seva continuïtat al Joventut, on fa 13 anys que juga, no és segura. El club li ha fet saber que tindrà poc protagonisme per la competència que té ara mateix en la posició exterior, on hi ha el fitxatge d’Adam Hanga i on es vol apostar pel jove Yannick Kraag, i que no li tancarien la porta si trobés una bona opció. Busquets, que ha estat internacional, vol guanyar-se els minuts a la Penya però no ha tingut la continuïtat que li hauria agradat a ell i al club aquesta temporada, en què va fer dos mesos de bon nivell quan hi va haver lesionats. El vallesà ha acabat amb 4,9 punts, 2,9 rebots i 4,2 de valoració de mitjana amb un 31% en triples. En el cas de deixar Badalona, no ho faria com a cedit com sí que va passar quan va anar a Alacant o a Girona.

Inicialment el Girona es va interessar per poder comptar amb ell perquè al president, Marc Gasol, li agrada molt pel rendiment que va tenir quan va estar cedit a la LEB Or a Fontajau. Però ara mateix hauria de sortir algun jugador de la plantilla perquè no hi ha lloc i, a més, Fotis Katsikaris busca un altre estil de jugador. Busquets ha tingut interès de diferents clubs, entre altres el Lleida, pel retorn a l’ACB de l’equip de la capital del Segrià.

En el cas hipotètic que Busquets deixés Badalona, la Penya tindria com a jugadors de formació Guillem Vives, Ribas, Kraag, Allen i Ruzic, pendents també de la decisió de Ricky.

Isaac Nogués, número 4 del ‘draft’ G League

El badaloní del planter de la Penya Isaac Nogués, campió del món U19 i que ha jugat aquest curs a l’Osca (LEB Plata), jugarà als EUA. Nogués ha estat escollit número 4 del ‘draft’ internacional de la G League –lliga de desenvolupament NBA– pels Blazers. És amb la selecció U20 per jugar l’europeu a Polònia demà. Un altre jove del planter de la Penya, David Iriarte, va anunciar als 29 anys la retirada per dedicar-se a la medicina. Ha jugat a Granada.

Osetkowski, positiu per marihuana

El portal web serbi Telesport.rs va explicar ahir que el pivot que tenia lligat el Barça serà sancionat per haver donat positiu de marihuana en un control que li van fer. La FIBA el sancionarà i això és el que ha frenat la seva arribada al Palau Blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)