ACB

Bases espectacle al Nou Congost i al Palau Olímpic

Bàsquet. Retin Obasohan (1,88 m, 1993) i Devon Dotson (1,88 m, 1999), noves peces per als projectes del Baxi Manresa i el Joventut

Els equips catalans continuen movent-se per a l’inici de l’ACB, que ahir es va confirmar que serà el cap de setmana del 28 i 29 de setembre. El Baxi Manresa i el Joventut van fer oficials l’arribada de dos bases. Al Nou Congost podran gaudir d’una aposta com és el base belga Retin Obasohan (1,88 m, 1993) format a la Universitat d’Alabama (NCAA) i que té experiència a Alemanya, la República Txeca (Nymburg), Israel (Hapoel Jerusalem), França (Asvel) i el darrer curs a Itàlia, en el Tortona, on ha acabat amb 8,5 punts, 2,6 rebots, 2,5 assistències i 9,7 de valoració amb 20,9 minuts de mitjana. Té una gran capacitat de salt i explosivitat, ha jugat doble competició en diferents ocasions perquè aquest curs va jugar també la FIBA Champions League, on ha millorat els seus números: 11,1 punts, 4 rebots, 3,4 assistències i 11,4 de valoració en 24,6 minuts.

D’altra banda, la Penya ha sumat un nou base a Guillem Vives i a Van der Vuurst: Devon Dotson (1,88 m, 1999). El nord-americà, que ha signat per dues temporades, ha explotat aquest darrer curs en l’Obradoiro, on ha jugat els últims nou partits amb 13 punts de mitjana i amb un 40% d’encert en triples. L’elèctric base es va formar a la Universitat de Kansas i va arribar a debutar a l’NBA amb els Bulls el 2022 i després va jugar amb els Wizards. És un anotador compulsiu i d’aquesta manera tanca el perímetre de la Penya juntament amb els altres dos bases, Roberston, Jordi Rodríguez, Ribas, Kraag, Hanga i Busquets tot esperant què decideix Ricky i si surt algun jugador cedit.

De la Penya al Kalev

El base estonià (1,98 m, 2002) que el 2022 va signar pel Joventut un contracte de quatre temporades, jugarà aquest pròxim curs en el Kalev.

El Lleida és oficialment club ACB

Després de revisar tota la documentació, l’assemblea de l’ACB va admetre ahir oficialment l’ICG Força Lleida i el Leyma Corunya, els dos equips que van assolir l’ascens. El president lleidatà, Albert Aliaga, va mostrar la seva satisfacció: “Després d’un mes d’assolir-ho a la pista, per Lleida creiem que és un moment històric que entre tots hem de gaudir i aprofitar amb aquesta nova temporada.” De moment ja hi ha 3.500abonats i el sostre es va posar en 4.000.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)