Lliga femenina 2

Aliança per a la base entre el GEiEG i l’AEEE Vedruna

El GEiEG i l’AEEE Vedruna van signar la setmana passada una col·laboració amb l’objectiu “d’enfortir la base i afavorir la continuïtat esportiva de les jugadores en edat sènior”, segons anuncia l’entitat grupista i l’Associació Esportiva Escolar Escola Vedruna de Girona; un dels dos clubs dels quals va sorgir l’Uni Girona –l’altre era el CESET Santa Eugènia.

“Podem crear un projecte en comú potent de cara al futur” va dir Marta Oliva, la directora general de l’associació, que destacava: “Aquest estiu ha sorgit la simbiosi perfecta perquè podem créixer junts i donar continuïtat a les nostres esportistes jugant al GEiEG”.

El GEiEG tornarà a tenir equips a partir de la categoria Infantil i permetrà les jugadores que surtin del Vedruna arribar als sènior de Segona Catalana i Copa Catalunya. “L’acord és molt positiu perquè unint la bona tasca que ja estem desenvolupant a ambdós clubs, donarem a les esportistes que vulguin, la possibilitat que formin part dels equips de categoria superior amb un model de joc que ens caracteritzi” afirma Carles Surís, el coordinador de la secció grupista, que posava en valor: “Si afegim la col·laboració amb la Institució Les Alzines, entre tots oferirem una bona qualitat d’aprenentatge formant una estructura sòlida”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)