Eurocopa

Rivals inèdits per a l’Spar Girona en la fase de grups

El Pécs hongarès, el Campobasso italià i l’Erevan armeni, els equips amb qui és veu les cares l’Uni del 10 d’octubre al 28 de novembre

L’Eurocopa 2024/25 ja té definit el seu camí pel títol, des de les eliminatòries prèvies que es disputaran els dies 19 i 26 de setembre, fins a la final, prevista a doble partit del 27 de març al 3 d’abril als pavellons dels equips participants; un cop s’ha celebrat el sorteig a la seu de la FIBA a Munic.

L’Spar Girona, que era un dels 12 equips del bombo 1, queda enquadrat en el grup L i els seus tres primers rivals, amb format de lligueta a doble partit i disputant 6 jornades, son inèdits en les nou anteriors temporades del conjunt gironí al Vell Continent: el PEAC Pécs hongarès, el Molisana Campobasso italià i l’Erevan armeni.

Laia Palau, la directora esportiva de l’Spar Girona, reconeix que no tenen cap informació de l’equip d’Armènia, però que el desplaçament els penalitza. “El Pécs és un projecte jove que mira de pujar en la lliga hongaresa, que cada vegada és més competitiva, i l’equip italià que hagi perdut 7 partits l’any passat vol dir que podrà competir amb nosaltres” destaca la barcelonina, que toca ferro: “esperem que sigui una fase de grups tranquil·la”.

Aquesta primera fase de grups comença el 10 d’octubre, amb un partit per setmana fins el dia 30 i, les dues que queden, previstes pel 21 i el 28 de novembre un cop s’hagi acabat la primera finestra FIBA. La primera eliminatòria del play-off serà abans de Nadal (12 i 19 de desembre), la ronda de 16 al gener (9 i 16), els quarts de final al febrer (20 i 27) i les semifinals al març (dies 6 i 13). La última eliminatòria, la única que se li resisteix a l’Uni, els dies 27 de març i 3 d’abril.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)