Lliga femenina

Lorenzo Gonzàlez, nou entrenador del Barça CBS de Lliga Challenge

El projecte de bàsquet del Barça-Santfeliuenc (CBS) afronta un curs de plena reconstrucció. Tot i segellar la permanència de Lliga Femenina Endesa durant les darreres setmanes de competició del curs passat, el club va intercanviar la plaça amb el Gran Canària i enguany competirà a la segona màxima categoria del bàsquet estatal: Lliga Challenge.

Una temporada plena de canvis si tenim en compte la diàspora de jugadores que ha patit l’equip d’ençà que es va confirmar aquest fet. Tot i això, el club treballa mirant al futur i per això ha anunciat la contractació de Lorenzo Gonzàlez com a nou entrenador per al curs 2024-25. Lorenzo González ’Loren’ es va incorporar la passada temporada al Barça CBS com a coordinar logístic del primer equip del bàsquet femení. Ara fa el salt a la banqueta per afrontar el repte de la segona categoria del bàsquet estatal substituint la figura d’Isaac Fernàndez, que al mes d’abril es va acomiadar després de sis anys al capdavant del projecte. Gonzàlez té experiència en equips EBA.

D’altra banda, Núria Martínez continuarà com a directora tècnica al capdavant del projecte, que no serà un equip només d’aposta jove, sinó que comptarà amb jugadores amb experiència.

El Barça CBS i Lima Horta són els dos únics equips catalans que competiran la temporada vinent a Lliga Challenge, que enguany estarà formada per 16 equips que competiran durant 30 jornades fins a l’arribada de la final four. La competició arrancarà el 28 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)