Lliga femenina

Maya Caldwell, el colofó al renovat Spar Girona

Maya Caldwell (1,80 m, 1998) és la vuitena cara nova de l’Spar Girona per aquest proper curs, la segona de les quals té experiència prèvia en la Lliga Femenina perquè menys Carolina Guerrero, que hi ha jugat els dos últims anys, la resta debutaran a l’àmbit estatal amb el conjunt gironí. L’actual escorta de les Atlanta Dream a la WNBA va jugar al Gran Canària la temporada 21/22. En la primera volta a Fontajau (64-69) li fa 9 punts (1/6 triples) en 38:39 a l’equip d’Alfred Julbe un 31 d’octubre i en la segona a Las Palmas (71-68) 17 (2/5) en 40:00. “Va estar a l’Spar Gran Canaria fa un parell d’anys, per tant, coneix la lliga espanyola. És una aler físic, sobretot amb molt d’instint ofensiu. Una anotadora compulsiva que serà una gran amenaça exterior. Algú que corre la pista” afirmava Laia Palau, que posava en valor: “La seva gran virtut potser és la parada i tir des de la mitja distància. Ens aportarà intensitat i un joc físic i vistós”.

Caldwell va jugar 7 partits a Turquia la temporada passada, amb el Bogazici, i en més de 37 minuts de mitjana hi va acreditar 22,7 punts (32,6 % triples), 7,7 rebots i 18,9 de valoració. A la WNBA, que entre el cap de setmana de les estrelles i els Jocs no es reprèn fins el 16 d’agost, hi du 9 partits amb 8 punts i 2,3 rebots en més de 24 minuts de mitjana. Confirmada la incorporació de la segona nord-americana –Natasha Mack té passaport montenegrí–, amb Chloe Bibby ocupant l’altra plaça d’extracomunitària, Roberto Íñiguez té 11 peces perquè també compta amb Ygueravide, Canella, López, Lundquist, Touré, Hristova, Guerrero i Jakubcova.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)