Mundial

Quatre catalanes aconsegueixen el bronze al mundial de bàsquet U17 de Mèxic

Les catalanes Xènia Salzmann, Mireia Jurado, Aina Cargol i Gina Garcia s’han penjat el bronze en el mundial U17 de bàsquet disputat a Mèxic. En el partit pel tercer lloc, la selecció espanyola ha derrotat a França (47-39) aconseguint medalla després de caure contra el Canadà (73-77) en les semifinals. El mundial se l’ha endut els Estats Units. La potència s’ha penjat l’or després d’esbandir amb claredat a les canadenques (64-84) amb una actuació destacada de Jerzy Robinson (20,9 punts i 6,9 rebots de mitjana en el torneig), que ha sigut la jugadora més valuosa del campionat.

El torneig, que s’ha disputat a Mèxic entre el 13 i el 21 de juliol, ha comptat amb la participació de 16 països d’arreu del món. De les quatre catalanes, dues militen a les files del Segle XXI (Mireia Jurado i Gina Garcia), una juga al planter del Barça (Xènia Salzmann) i una ho fa al planter del Bàsquet Girona (Aina Cargol). La madrilenya Sara Okeke ha sigut seleccionada en el quintet ideal de la competició.w

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)