Lliga femenina

Neix un grup de treball femení d’elit: 30 elegides

Bàsquet. S’entrenaran a La Salle Bonanova amb preparadors de primer nivell des de cadets de segon any fins a professionals

La idea va sorgir d’un cafè després d’un entrenament entre Sergio Vera, ajudant al júnior masculí blaugrana, i dos entrenadors catalans de referència en formació com Àlex Rodríguez i Álvaro Salinas. I el que era una simple conversa es va convertir en una realitat. Law6 ha nascut per intentar que les jugadores que acaben la temporada i que abans de començar la pretemporada han de buscar pavellons i entrenadors personals per fer entrenaments, a partir d’ara ja no ho facin soles. La idea és crear un grup de treball d’elit on hi haurà un màxim de 30 jugadores amb entrenadores en el projecte com Marta Santiago o Tània Pérez. Hi haurà talent top de formació de Catalunya des de cadets de segon any fins a professionals. Les que no siguin encara professionals seran escollides pel projecte que ha tingut la iniciativa i les professionals s’hi inscriuran. De moment serà una setmana d’entrenaments que comença avui a La Salle Bonanova, on fins i tot ha arribat una jugadora de Salamanca que dorm a la mateixa residència. Es fan entrenaments de matí i tarda específics i de grup amb l’únic objectiu de la millora individual. Ahir ja es van fer tests físics i tècnic amb Txell Alarcón, Paula Estebas, Laura Méndez, Clàudia Soriano i Regina Aguilar, que han estat a Lliga Femenina, i Zoe Hernández i Anna Prim de la Lliga Challenge, i s’hi afegirà Gala Mestres (Baxi Ferrol). Una internacional com Andrea Vilaró també hi havia d’anar, però l’han convocat per als Jocs de París. El projecte BasketGirlz d’Endesa ha premiat la iniciativa amb la primera edició dels seus premis per potenciar el bàsquet femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)