Lliga femenina

Un camí que farà pujada

Bàsquet. L’Spar Girona arrencarà amb un calendari suau que es començarà a complicar coincidint amb l’estrena a la competició europea

L’Spar Girona ja coneix el seu camí cap a tornar a lluitar pels títols. Les de Roberto Iñíguez volen tornar a ser candidates per aixecar el trofeu de millor equip de la Lliga Femenina. L’equip gironí ha armat un equip ambiciós amb moltes cares noves que s’hauran de conjuntar –Caldwell, Mack, Chloe Bibby, Ygueravide, Canella, López, Lundquist, Touré, Hristova, Guerrero i Jakubcova–. L’Spar Girona arrencarà amb el derbi català a la Seu d’Urgell (5 d’octubre), rebrà el Baxi Ferrol a Fontajau i es desplaçarà a Ardoi, aquests dos últims rivals per agafar conjunció. Però a partir de llavors el calendari ja farà pujada. El duel contra el campió, el València, serà a la Fonteta a la jornada 12a i tres jornades després rebrà l’Avenida a Fontajau coincidint amb les festes de Nadal (4 de gener). La supercopa es disputarà el 28 i 20 de setembre, la copa de la Reina, del 20 al 23 de març a Saragossa, i el play-off començarà el 24 d’abril amb els quarts de final, les semifinals començaran el 2 de maig i la final, al millor de tres partits, serà el 8, l’11 i el 17 de maig.

L’Eurocopa, a punt

D’altra banda, un mes després de començar la Lliga Femenina les de Roberto Íñiguez debutaran a l’Eurocopa. Les gironines han quedat enquadrades en el grup amb el Pécs hongarès, el Campobasso italià i l’Erevan armeni. La lligueta prèvia de sis partits –anada i tornada– començarà el 10 d’octubre. L’Eurolliga, que és el gran objectiu europeu de l’Spar Girona, ha canviat enguany de format, amb dues fases de grups, play-in i final a sis.

D’altra banda, Lundquist ha estat convocada del 13 al 18 d’agost amb la selecció sueca per preparar les pròximes finestres FIBA per a la classificació per a l’Europeu.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)