ACB

Metu aterra al Palau i Jokubaitis a Tel-Aviv

Bàsquet. ACB. El nigerià (2,11 m, 1997) és ‘cotonou’, no ocupa plaça d’extracomunitari i té experiència a l’NBA (260 partits)

Acord del Barça amb Chimezie Metu (2,11 m, 1997), número 49 del draft del 2018 després de la seva etapa a la Universitat de Califòrnia del Sud amb els Trojans. Va debutar a l’NBA amb els Spurs, on va estar del 2018 al 2020 jugant amb l’equip de la lliga de desenvolupament a la G-League amb l’Austin; després va passar als Kings, als Suns i el curs passat va estar als Pistons. Ha jugat un total de 260 partits a la lliga nord-americana, en què ha demostrat tenir bona mà també des de llarga distància.

El Barça ja ha incorporat Punter i el tècnic Joan Peñarroya. Està lligat però no és oficial Justin Anderson (València) i el pròxim a ser oficial serà Juan Núñez (Ratiopharm Ulm), després que ahir el Maccabi de Tel-Aviv anunciés el fitxatge per a les tres pròximes temporades de Rokas Jokubaitis. El lituà ha disputat la lliga d’estiu de l’NBA amb els Knicks. La plantilla del Barça, doncs, queda amb Laprovittola, Núñez, Satoransky, Punter, Brizuela, Abrines, Parker, Parra, Willy Hernangómez i Vesely. Falta fer oficial la cessió de Nnaji a Girona i confirmar el fitxatge de Metu –De Lucas va avançar l’interès blaugrana per aquest jugador.

Oriola, cap a Lleida?

El pivot de Tàrrega (2,08 m, 1992) no continuarà al Nou Congost aquesta temporada que ve. Oriola ha jugat 30 partits a l’ACB aquest curs, amb una mitjana de 12.41 minuts per partit amb 3,7 punts, 3,9 rebots i 4,7 de valoració. El futur d’Oriola podria passar per Lleida, que després de l’ascens a l’ACB necessita un mínim de quatre jugadors de formació i que aportin a la pista. Fins ara ja ha fitxat Rafa Villar, Michael Caicedo i Oriol Paulí.

Hiopos Lleida, nom nou per a un nou equip ACB

X.B.

El fins ara ICG Força Lleida canvia de nom. La nova denominació de l’equip de la Terra Ferma és Hiopos Lleida. L’acord amb l’empresa Hiopos Solutions és per a les dues pròximes temporades. És una companyia fundada el 2010 de la mà d’A&K Holding, una societat que forma part del Grup ICG, patrocinador des del 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)