ACB

Travante Williams, el novè jugador que deixa el Baxi

Oriola, Vaulet, Taylor, Mawugbe, Robinson, Geben, Badio i Dani García,a més de Pedro Martínez, les baixes

El Baxi Manresa s’acomiada de Travante Williams (1,93 m, 1993), que l’estiu passat va arribar al club del Bages procedent de l’Sporting de Portugal i va signar per una temporada amb opció a una altra. L’escorta nascut a Alaska i amb passaport portuguès –venia de jugar sis anys a la lliga del país del qual també n’era internacional absolut– marxa del Nou Congost havent acreditat 7 punts, 3 rebots i 6 de valoració en 17:16 de mitjana en els 36 partits de lliga disputats.

El Manresa, que ha fitxat 7 jugadors i Diego Ocampo com a substitut de Pedro Martínez, només compta amb Dani Pérez, Guillem Jou, Marcis Steinbergs i Musa Sagnia respecte la plantilla que va disputar la copa i el play-off el darrer curs. Pierre Oriola, Juampi Vaulet, Brandon Taylor, Selom Mawugbe, Martinas Geben i Devin Robinson (Cedevita), Brancou Badio (València Basket) i Dani García (UCAM Múrcia) son la resta de sortides d’aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)