ACB

El Joventut afina la punteria amb el fitxatge del nord-americà Kaiser Gates

El Joventut de Badalona ha anunciat la incorporació de l’ala-pivot Kaiser Gates (1996, 2,01m). El jugador arriba provinent dels Long Islands Nets de la G-League, on la darrera temporada ha signat uns registres d’11,1 punts, 5,4 rebots i 1,8 assistències per partit. Una de les qualitats de Gates és el tir exterior, on té uns percentatges estratosfèrics: 39,6% d’encert la temporada passada.

El jugador, que ha signat per una temporada, destaca pel seu tir i pel seu físic, fet que el converteix en un defensor amb qualitats rebotejadores. Gates brilla en el tir exterior, fa dos anys va aconseguir un 55’4% en triples, xifra rècord de la G-League.

La darrera experiència professional de Gates és als Long Island Nets, a la G-League, on en cinc anys ha disputat un total de 154 partits amb 12’3 punts i 6’6 rebots de mitjana. A més, el nou aler pivot verd-i-negre té experiència al bàsquet europeu. A la temporada 2021-22 va competir a les files de l’Hapoel Jerusalem, on va disputar la lliga d’Israel i la Basketball Champions League.

Format a la Universitat de Xavier, Gates va jugar tres temporades als Musketeers abans de fer el salt al bàsquet professional. La seva primera experiència va ser als Windy City Bulls, i a la lliga de desenvolupament nord-americana també ha defensat els colors dels Maine Red Claws. En aquest darrer curs va debutar a l’NBA amb els New Orleans Pelicans.

Amb la incorporació de Gates, la plantilla de cara a la temporada que ve quedarà conformada de la següent manera: Devon Dotson, Keye van der Vuurst, Guillem Vives, Kassius Robertson, Pau Ribas, Adam Hanga, Pep Busquets, Yannick Kraag, Miguel Allen, Ante Tomic, Artem Pustovyi i Michael Ruzic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)