Lliga femenina

El mètode científic

L’Spar Girona prescindeix dels seus recuperadors per girar full a l’allau de lesions

La cúpula de l’Uni Girona no està disposada a enllaçar una tercera temporada amb la plantilla afrontant el darrer terç del curs aguantant-se per un fil i seguint el model d’assaig i error que l’estiu passat no va funcionar del tot, fent un parell de retocs a l’equip de treball que acompanyaria Laura Antoja. El club gironí no compta amb el preparador físic fitxat fa un any, Josep Bofill; les fisioterapeutes Beti Orden –12 temporades al club en dues etapes– i Ana Pedrero –l’última–, ni la metgessa des del 2019, Sílvia Treviño.

La primera temporada de Roberto Íñiguez a Fontajau des del primer dia, després que guanyés la lliga el 2015 quan havia substituït Ramon Jordana al febrer i que la temporada passada assumís la direcció de l’equip després de Nadal, començarà amb un cos tècnic renovat si més no des del punt de vista de la preparació física i la salut de les jugadores. El vitorià ja va posar de manifest aquesta primavera passada la impossibilitat de fer entrenaments de qualitat, un cop l’equip va deixar de jugar a Europa –dos partits per setmana–, perquè les jugadores no aguantaven la càrrega que suposava, i a Salamanca, hi va exigir professionalitzar aquesta mateixa parcel·la, quan va estar al capdavant de l’Avenida. Vuit baixes respecte a la plantilla que va tancar l’últim curs en blanc, disputant només la final de la Lliga Catalana –l’any abans havia caigut a semifinals– i repetint l’eliminació als quarts de la copa –el tècnic va dir després que només l’havia pogut preparar amb sis jugadores–, són els arguments que expliquen, a més d’aquest rentat de cara al seu cos tècnic, que Íñiguez acceptés quedar-se.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)