Més bàsquet

Espanya punxa en el seu debut olímpic contra Austràlia (92-80)

Rudy es converteix en l’esportista masculí amb més cites olímpiques (6)

Espanya ha punxat en la seva estrena olímpica (92-80) i han perdut contra una Austràlia farcida de jugadors (8) en un partit marcat per les picabaralles constants entre els dos equips. Fins a cinc jugadors australians han superat els 10 punts anotats en una clara mostra que és un equip amb majúscules: Landale (20), Mills (19 punts), Giddey (17), Daniels (13) i McVeigh (13). Per Espanya Aldama, amb 27 punts i 6/8 triples, Llull (17 amb 5/15 triples) i el blaugrana Willy Hernangómez (14), els més destacats. Rudy Fernández ha entrat a falta de 5:18 per acabar el primer període i s’ha convertit en l’esportista masculí que més jocs ha disputat (6). El pròxim partit de la selecció espanyola serà dimarts contra Grècia (11h Teledeporte).

Austràlia ha arrencat amb un encert espectacular en el tir amb un 4/5 triples i 7/10 tirs de dos que ha fet que els australians dominessin clarament tot el primer quart (31-17) i marxés al final del primer quart havent anotat 31 punts (31-21). Al segon període s’han ajustat més els de Scariolo, després d’haver provat un canvi defensiu a zona, i han anat retallant liderats per l’NBA Santi Aldama (21 punts). Al descans (49-42).

Al tercer període dos triples seguits d’Abrines i Aldama han certificat la remuntada (54-56). Però Austràlia ha respòs amb tres triples seguits per liderar un parcial de 15-3 (69-59). Ha aparegut Llull per anotar 8 punts seguits amb dos triples amb el seu segell (73-68). Però ha aparegut Mills primer per retornar la calma i Espanya ha estat erràtica en totes les accions següents en atac mentre Austràlia ha sentenciat ab un parcial de 13-5 (86-73). L’última opció ha estat després d’un triple que ha situat el 86-80 però dos triples seguits d’Austràlia han sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)