Més bàsquet

Passatger català número 100

Bàsquet. David García, exajudant al Barça i ara amb Jasikevicius al Fenerbahçe, va a última hora als Jocs d’ajudant de Puerto Rico gràcies a Arroyo

La delegació catalana va viatjar a París amb 98 esportistes. Però a ells se’ls afegeix el seleccionador del Canadà de bàsquet, el badaloní Jordi Fernández, i a última hora també s’hi ha sumat el passatger català número 100: David García. Qui va ser tècnic ajudant del Barça al Palau Blaugrana i la propera temporada assistent de Saras Jasikevicius al Fenerbahçe s’ha convertit en olímpic sense esperar-s’ho. El també badaloní ha estat exercint de tècnic ajudant de Puerto Rico des de la preparació dels Jocs Olímpics de Tòquio 2021. Després d’estar a Vitòria tot el curs va decidir no anar amb la selecció perquè havien de fer el preolímpic al país nord-americà i suposava estar dos mesos fora de casa, però sí que va treballar per a la federació porto-riquenya a distància fent tasques d’observador. Aquesta pràctica és habitual en diversos clubs que tenen un tècnic extern que els ajuda fent teletreball.

El premi de Carlos Arroyo

Un dels ajudants porto-riquenys, però, va tenir un contratemps perquè a Puerto Rico no s’ha aturat la lliga. I li va arribar l’oportunitat d’anar a París. L’ex-NBA i exbase del Barça Carlos Arroyo és el director esportiu de Puerto Rico i manté una gran relació amb David García. Avui debutaran contra Sudan del Sud (11 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)