Més bàsquet

Estats Units ja es diverteix i fa divertir a París (84-110)

Escridassada espectacular a Embidd de l’afició francesa per renunciar a jugar amb França

Els Estats Units han meravellat a la seva estrena al Pierre Mauroy Stadium de Lille i no han donat cap opció a la Sèrbia (84-110) de Svetislav Pesic (74 anys). L’anècdota del matx ha estat la xiulada que ha rebut Joel Embiid des del primer minut. Cal recordar que va demanar al president de França Macron la nacionalitat per jugar amb la selecció francesa i un cop li van donar va decidir jugar amb els Estats Units. Els màxims anotadors del partit han estat Kevin Durant (23 punts), LeBron (21) i Holiday (15) mentre per Sèrbia els més destacats han estat Jokic (20 punts), Bogdanovic (14) i Dobric (13)..

Sèrbia ha arrencat amb sorpresa inicial dominant 10-2 amb Avramovic anotant 6 punts seguits. Però ràpidament han despertat els nord-americans que amb una sèrie impressionant de 9/13 triples han empatat molt ràpidament i abans d’acabar el primer quart ja anaven per davant. En el segon període l’espectacle ha tingut un nom propi: Kevin Durant. L’estrella dels Suns ha necessitat només 8 minuts per anotar 21 punts amb 8/8 tirs de camp, 5/5 triples i una cistella al darrer segon del primer temps (49-58).LeBron ha demostrat que no es pren els Jocs Olímpics de broma i ha demostrat el seu lideratge (16 punts) i amb accions increïbles. Al tercer quart la renda s’ha disparat fins els 19 punts i allà s’ha acabat el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)