ACB

Katsikaris: “Fontajau ha de ser un fortí”

Amb el calendari de la lliga ACB a la mà, i abans d’afrontar la seva primera experiència des de l’arrencada de la pretemporada a Fontajau, Fotis Katsikaris fa una valoració del sorteig, que per començar emparella el Bàsquet Girona, i a Màlaga. “En la primera jornada ens enfrontem al campió de la lliga regular de la temporada anterior, un rival fort”, apunta el grec, que té clar quina ha de ser la fortalesa del seu equip: “Per a nosaltres, són clau tots els partits que jugarem a casa. Fontajau ha de ser un fortí, la nostra afició sempre ha estat al nostre costat i esperem que hi torni a ser aquest any.”

Amb una plantilla que està pràcticament definida –i la idea que quedi apuntalada amb Nnaji (Barça)–, Katsikaris afirma: “Volem ser un equip competitiu a la millor lliga d’Europa i tenim la màxima il·lusió en començar la temporada.” És aviat, però, per parlar de rivals: “Les plantilles s’estan acabant de configurar, per això és difícil entrar en valoracions més concretes dels equips.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)