Més bàsquet

Gil dona un agònic triomf a Espanya a 1,9 segons pel final (62-63)

La jugadora de l’Avenida ha tret dos tirs lliures després d’un rebot ofensiu clau

La selecció espanyola femenina, que va guanyar a la pròrroga en el seu debut contra la Xina, ha tornat a sumar un triomf agònic (62-63) contra Puerto Rico gràcies a dos tirs lliures de Laura Gil, que portava 0 punts, a 1,9 segons per acabar després de rebre una falta en agafar un rebot ofensiu. Les espanyoles ja són als quarts de final dels Jocs.

Les de Miguel Méndez han començat arrasant amb Gustafson (9 punts) i Leo Rodríguez (9) com a grans referents i agafant ja al segon quart 17 punts de renda (11-26) amb Puerto Rico negada en el triple (1/10). Les espanyoles han dominat fins al descans amb autoritat (25-39). Però la sortida del tercer quart no ha estat la més adequada i les porto-riquenyes han començat a retallar la diferència. Un triple de Holligshed només arrencar el darrer període ha situat Puerto Rico per davant (47-46) posant pressió a Espanya. En aquesta fase un triple de Rosado ha encès les alarmes (57-53) però ha reaccionat Espanya i Leo Rodríguez ha empatat (59-59) a dos minuts per acabar. En un fnal a cara i creu un rebot ofensiu de Laura Gil amb 60-61 ha estat clau perquè ha tret una falta i ha anotat els dos tirs lliures. Puerto Rico ha tingut l’últim tir però no ha anotat. El darrer partit de la primera fase serà dissabte (13.30h) contra Sèrbia per lluitar pel primer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)