ACB

L’anti Tavares del Barça és Youssoupha Fall, pivot de 2,21 m

Bàsquet. ACB. Peñarroya té 2 cartes més per triar en la posició de 5: Vesely i Willy Hernangómez

El projecte de Joan Peñarroya en el Barça ja té tres peces a escollir en la posició de 5: la qualitat i experiència de Vesely, el talent ofensiu i mobilitat d’atac de Willy Hernángomez i ahir s’hi va afegir la intimidació de Youssoupha Fall, un pivot de 2,21 m. Però sobretot qualsevol que vulgui triomfar i sobretot en l’ACB sap que el rival a batre, sobretot, és el Madrid. I en el club blanc hi ha dos jugadors que marquen diferències: Campazzo i Tavares. Doncs Fall serà l’encarregat d’intentar frenar el pivot de Cap Verd.

Amb l’arribada de Fall (Dakar, 12/1/1995), el projecte de Joan Peñarroya ja té cinc cares noves juntament amb Juan Nuñez, Kevin Punter, Justin Anderson i Chemize Metu, que s’afegeixen a Satoransky, Laprovittola, Brizuela, Abrines, Parra, Willy Hernangómez, Vesely i Parker, un autèntic luxe de plantilla. Ha jugat en el Le Mans francès i en el Poitiers Basket 86, després va passar al Baskonia (curs 2018/2019), tot i que va tornar a França, té nacionalitat francesa, per jugar cedit en l’Strasbourg. El següent curs va tornar al Villeurbanne, en què ha estat els últims anys. El passat curs va fer 8,8 punts, 6,6 rebots i 12,8 de valoració de mitjana en l’Eurolliga.

Del Tio, al Manresa

D’altra banda, en l’actualitat ACB catalana, el tècnic Pau del Tio, que va ser ajudant en la Penya i estava a la Xina, serà el tècnic del Manresa d’EBA i júnior. Persona de confiança de Diego Ocampo, a qui donarà un cop de mà en el primer equip fent scoutings.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)