Més bàsquet

Mal dia per a Espanya a la Plaça de la Concòrdia

La selecció espanyola perd per 14-11 contra la Xina i 11-17 contra EUA

Mal dia per a la selecció espanyola femenina de 3x3 a la Plaça de la Concòrdia de París, amb la derrota contra la Xina a la tarda i els Estats Units al vespre. La campiona olímpica a Tòquio acreditava 3-1 en els antecedents amb Espanya, que havia superat Azerbadjan (18-16) i França (12-17) dimarts i dimecres, però que encara no s’havia estrenat en aquests Jocs.

L’equip que dirigeixen Anna Junyent i Núria Martínez acusava la inferioritat física i encaixava un 0-4 posterior a la primera cistella de Sandra Ygueravide. EUA arribaria a manar de 5 (7-12 i 9-14) i només el tir exterior mantenia la selecció espanyola dempeus (11-15, temps mort a 1:54) que no donaria resultat. La selecció espanyola femenina havia perdut el seu primer partit a París, aquesta tarda contra la Xina (14-11), abans de veure’s les cares amb la selecció nord-americana, que duia 0-3, en el partit que tancava la jornada.

La capitana de l’Spar Girona acabaria el primer partit amb 1 punt i la que fou jugadora del Casademont Saragossa fins el darrer curs i, com la valenciana, jugadora de l’equip de 3x3 del Girona, Vega Gimeno, 2.Gracia Alonso també en feia 1 i Juana Camilion 7. En el segon, 2 de la base i i 5 de l’alera pivot.

Austràlia i Canadà son els rivals que li queden a Espanya aquest divendres. Els dos primers de cada grup van a semis i el segon i tercer amb un play-inn per arribar a la penúltima eliminatòria.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)