ACB

Nnaji (Barça) reforça el joc interior del Bàsquet Girona

James Nnaji (2,12 m, 2004) apuntala el joc interior del Bàsquet Girona. El club gironí confirma la cessió del pivot, cedit pel Barça fins a final de temporada. Amb contracte al Palau fins al 2027, el nigerià s’havia plantejat marxar als Estats Units i també havia rebut l’interès de l’Hiopos Lleida, però Marc Gasol l’ha convençut per jugar a Girona. Nnaji, que és cotonou i no ocupa plaça d’extracomunitari, s’està recuperant d’una intervenció a la columna lumbar que el podria tenir sense jugar fins a l’octubre.

El director esportiu, Fernando San Emeterio, ha valorat Nnaji en declaracions facilitades pel Bàsquet Girona: “En James és un jugador perfecte per a nosaltres. Tan bon punt ens vam adonar que podíem tenir alguna opció de fitxar-lo, vam anar a per ell sense dubtar-ho. Ens aportarà molt en defensa, ens donarà rebots i també ens aportarà molt físic en atac. A més, és un jugador jove, i això és precisament el que volem: que els jugadors joves millorin amb nosaltres i, al mateix temps, que la seva millora ens ajudi a millorar com a equip.” I hi afegeix: “Crec que és una oportunitat molt bona tant per a nosaltres com per a ell. Ell ho sap veure així, per això ens ha triat. Estem molt contents de comptar amb un jugador de la talla d’en James Nnaji i de millorar junts.”

“Estic content de jugar a Girona perquè crec que ara mateix és el que em fa falta per acabar d’agafar experiència i sobretot poder jugar en moments importants. D’aquesta manera podré millorar i créixer com a jugador”, explica el pivot. “Em defineixo com un jugador que juga dins la pintura i per sobre la cistella a més a més donant molta intensitat a l’equip tant ofensivament com defensivament. També m’agrada estar present en defensa sobretot intimidant a prop de cistella i ajudant als companys en els canvis defensius.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)