Lliga femenina

El Joventut es reforça amb Anna Cruz

El Joventut de Badalona està acabant de perfilar la plantilla per al seu debut a Lliga Femenina Endesa. I, per ara, sembla que les peces prometen de valent. El club verd-i-negre ha anunciat l’arribada de la veterana base Anna Cruz (1,75m, 1986), que ha firmat per una temporada.

La jugadora té una carrera que es prolonga més de dues dècades. Va debutar amb l’Universitari l’any 2002 i després de recórrer Espanya i Europa, l’any 2020 va tornar a la Lliga Femenina Endesa per vestir els colors d’Araski. D’allà va fer el salt al Casademont Saragossa i les dues darreres temporades les havia cursat al Barça CBS.

Cruz va ser campiona de l’WNBA al 2015 amb les Minnesota Lynx, la badalonina també és campiona de l’Eurolliga el 2017 amb el Dynamo Kursk, i té un palmarès molt destacat amb la selecció espanyola on és subcampiona olímpica (Río 2016) i mundial (Turquia 2014), tricampiona d’Europa (França 2013, República Txeca 2017, i Sèrbia 2019), i també té dos bronzes mundials i dos europeus.

El fitxatge de Cruz se suma als de Miriam Couliblay, Iris Vennema, Kayla Wells, Elise Ramette i Serena-Lynn Geldorf. El club també ha renovat al tècnic Jordi Vizcaíno, i també segueixen l’MVP de la fase d’ascens, Alima Dembelé, Inés Santibáñez, Deva Bermejo, Rebeca Cotano, Helena López i Laura Piera.

El Joventut debutarà a Lliga femenina Endesa el 5 d’octubre a La Fonteta contra el València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)