ACB

El Bàsquet Girona arrencarà la pretemporada el 15 d’agost

El Bàsquet Girona comença a posar fil a l’agulla a la temporada 2024-25. El club ha anunciat avui el calendari de pretemporada de l’equip, que començarà els entrenaments el 15 d’agost i disputarà el primer amistós el dia 28 del mateix mes a Sant Julià de Vilatorta contra el Baxi Manresa (20 hores). El dia 29, l’equip volarà cap a Hangzhou (Xina) on farà una estada fins al 3 de setembre en la que disputarà dos partits. El primer serà contra el Zhejiang Guangsha Lions l’1 de setembre i el segon contra el Barça el dia 2.

El primer partit a Fontajau serà el 8 de setembre (19.30 hores) contra el Ratiopharm Ulm alemany, que aquesta temporada ha disputat l’Eurocup. Aquest duel escenificarà la celebració de desè aniversari del club. Tres dies després de la festa a Fontajau, l’equip jugarà la Lliga Catalana contra el MoraBanc Andorra (dia 11, 20:30 h) i acte seguit ho farà contra el Barça (dia 13, 21 h) a Tarragona. Si guanya en les dues cites, lluitarà pel títol el diumenge 15.

El darrer partit de preparació serà el dissabte 21 de setembre, una setmana abans de començar l’ACB, al pavelló de Salou contra el Hiopos Lleida19 h).

El tècnic grec, Fotis Katsikaris, té pràcticament la plantilla configurada. Per ara l’equip compta amb Guillem Ferrando, Ike Iroegbu, Aljami Durham, Juani Marcos, Maxi Fjellerup, Nike Sibande, Sergi Martínez, Yves Pons, Juan Fernández, Jaume Sorolla i James Nnaji.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)