Més bàsquet

Els Estats Units pateix per superar Sèrbia en la semifinal (95-91)

Els nord-americans han arribat a perdre de 17 en el segon quart i no s’ha posat per davant fins a dos minuts del final

Els Estats Units ha patit molt en la segona semifinal per guanyar Sèrbia per 95-91 i fins a dos minuts del final no s’ha posat per davant en el marcador. Els nord-americans han arribat a perdre de 17 punts en el segon quart i en l’inici del darrer quart estava 13 punts per sota. Un parcial de 32-15 en l’últim quart i 36 punts de Stephen Curry han decidit el partit. Els Estats Units lluitarà pel títol i la medalla d’or contra França, l’amfitrió, que en la primera semifinal ha derrotat per 73-69 Alemanya.

Sèrbia s’ha posar per davant en el marcador en el primer quart (23-31) i en el segon ha arribat a tenir 17 punts d’avantatge, arribant al descans amb un 43-54. Al final del tercer període els balcànics encara anaven per davant 63-76. En els darrers deu minuts però els Estats Units han capgirat el partit i han passat a la final.