ACB

El Barça torna a la Xina deu anys després

Els Beijing Ducks i el Girona, els rivals a l’estada asiàtica

El Barça farà una estada de pretemporada a la Xina, entre el 29 d’agost i el 5 de setembre, durant la qual disputarà dos amistosos. El 21 d’agost serà el primer dia de l’etapa de Joan Peñarroya al capdavant del conjunt blaugrana, amb l’inici de les proves mèdiques i els posteriors entrenaments fins que la plantilla marxi cap a Hangzhou, a la província de Zhejiang. L’1 de setembre es disputarà el primer amistós de preparació, contra els Beijing Ducks (13.30 h). L’endemà de jugar contra el campió de la principal lliga xinesa, la CBA, hi haurà el duel català amb el Girona (13 h); també al Hangzhou Olympic Center. La secció blaugrana ja va fer una gira xinesa el 2014, a Hangzhou i Taipei.

Els de Joan Peñarroya, que disposa de cinc fitxatges –Núñez, Punter, ANderson, Fall i Metu–, afrontarà després els dos partits de la fase de grups de la Lliga Catalana a Tarragona, amb el Morabanc Andorra (12 de setembre) i amb el Girona (13), en ambdós casos a les 21 h. El primer del grup juga la final del títol nacional el dia 15, mentre el primer títol estatal es disputa a Múrcia el 21 –el Madrid o el conjunt local seran el rival a semis–i 22 de setembre. L’ACB comença el 29 de setembre al Palau, contra el Granada, per als blaugrana, que començaran l’Eurolliga també a casa, el 3 d’octubre rebent el Zalgiris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)