ACB

Francisco Cáffaro, un altre interior per al Girona

Francisco Cáffaro (2,16 m, 2000) és l’últim fitxatge del Girona per reforçar el joc interior de l’equip de Fotis Katsikaris. El pivot argentí va disputar 14 partits amb l’Estudiantes la temporada passada, un cop acabada la seva etapa universitària als EUA. L’internacional absolut amb Argentina va disputar 121 partits a la NCAA, quatre cursos a Virginia i el darrer a Santa Clara, i hi va acreditar 4,6 punts, 3,8 rebots i 1,4 assistències. A Madrid, on va compartir vestidor amb el també nou jugador del conjunt gironí, Guillem Ferrando i es va quedar a un partit de pujar a l’ACB, 7,4, 3,5 i 0,2 en 14:41 (9 de valoració).

Cáffaro forma juntament amb Juan Fernández la parella de jugadors interiors sobre la qual Argentina, liderada per Juani Marcos i Leandro Bolmaro al perímetre, vol recuperar el nivell mostrat les darreres dècades. Amb els dos pivots arribats aquest estiu a Fontajau, hi haurà quatre argentins a la plantilla gironina, a més del base de Rosario que hi du un any i Maxi Fjellerup, tres i mig.

“És un jugador jove, podríem dir-li rookie ja que només ha jugat dos mesos a Estudiantes, després d’haver jugat a la Univesitat als Estats Units” diu Fernando San Emeterio, que defineix el darrer fitxatge com “un pivot gran i molt mòbil, que ens donarà molta solidesa en defensa. És un jugador molt treballador a la zona que carregarà molt la pintura en el rebot ofensiu, té l’habilitat d’escombrar la pilota cap a fora i d’aquesta manera aprofitar-la els seus companys. També és molt bo tant jugant pick and roll així com, finalitzant situacions creades pels seus companys.

Cáffaro serà el tercer jugador que debuti a l’ACB amb el Girona, a més dels escortes extracomunitaris: Aljami Durham i Nike Sibande. Guillem Ferrando i James Nnaji, la resta de cares noves de l’equip per al tercer curs a la lliga, ja tenen hores de vol a la categoria. Amb l’expivot de l’Estu, Katsikaris compta amb 13 jugadors tot i que James Nnaji es recupera d’una intervenció a l’esquena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)