ACB

El Baxi Manresa tanca la plantilla amb l’aler pivot Chuba Ohams

El Baxi Manresa ha confirmat avui que tanca la plantilla de la temporada 2024-25 amb el fitxatge del pivot nord-americà nascut al Bronx de Nova York però amb passaport nigerià Chuba Ohams (2,06 m, 1997). El nou jugador dels del Bages, que va signar per una temporada, arriba procedent dels Hèlsinki Seagulls de la lliga finlandesa, on va fer una mitjana de 15,5 punts i 10,6 rebots per partit. Ohams compartirà la posició de pivot amb el romanès Emanuel Cate, que serà el seu gran referent per afrontar la seva primera temporada a la Lliga ACB, i també amb el francès Bodian Massa.

Amb aquest moviment, la plantilla per a la temporada que ve es dona per tancada amb els jugadors següents: els bases Dani Pérez, Retin Obasohan i Mario Saint-Supery; els escortes Cameron Hunt i Álex Reyes; els alers Santiago Véscovi i Guillem Jou; els ala pivots Derrick Alston Jr, Musa Sagnia i Marcis Steinbergs; i els pivots Emanuel Cate, Bodian Massa i Chuba Ohams. Tots ells, entrenats pel gallec Diego Ocampo, ja van arrencar els primers entrenaments de pretemporada al Nou Congost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)