ACB

Comencen els entrenaments de pretemporada del Bàsquet Girona

Toca treure la pols a les esportives. El Bàsquet Girona ha estrenat avui el nou curs amb un primer entrenament que ha servit de presa de contacte i, alhora, de retrobament a Fontajau. Tot plegat per encarar la que serà la tercera temporada a l’ACB i coincidint amb el desè aniversari del club.

L’espina dorsal que es manté del curs passat —formada per Ike Iroegbu, Juani Marcos, Maxi Fjellerup, Sergi Martínez, Yves Pons i Jaume Sorolla— ha fet la primera presa de contacte amb el bloc de nous jugadors com Guillem Ferrando, Aljami Durham, Nike Sibande, Juan Fernández i James Nnaji, aquest últim encara s’està recuperant dels seus problemes a la columna lumbar que el van obligar a passar per quiròfan. No hi és encara l’argentí Francisco Cáffaro, que s’espera que s’incorpori aquest cap de setmana.

Un dels qui ha valorat aquest primer entrenament ha sigut el base argentí Juani Marcos, que la temporada passada es va estrenar a l’ACB cedit des del Barça i enguany ho fa com a jugador contractat pel Bàsquet Girona: “És bo conèixer-nos i veure com estem a pista. Anirem introduint coses, integrant-nos en l’equip, amb una actitud molt positiva tant els nous com els que ja hi érem”, ha conclòs el base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)