ACB

El Girona - Ulm, en el marc del desè aniversari

Serà a Fontajau el 8 de setembre, i suposa el quart partit de pretemporada, el primer després de la gira a la Xina

El Bàsquet Girona - Ratiopharm Ulm serà el primer partit del curs a Fontajau per a l’equip de Fotis Katsikaris, que s’entrena des d’aquesta setmana i que abans haurà jugat el primer amistós a Sant Julià de Vilatorta contra el Baxi Manresa, d’una banda, i disputat els dos partits de la gira a la Xina, de l’altra. El club prepara una festa per compartir amb l’afició, que es retrobarà amb l’equip de Fotis Katsikaris i en podrà veure en primera persona les cares noves. La presència de la Cocollona, una Fan Zone o l’estrena del nou grup d’animació, formen part de les activitats emmarcades en els actes de celebració dels deu anys del club.

Els abonats del Girona poden adquirir les entrades exclusiva mitjançant l’APP del Girona des d’aquest dilluns, on poden adquirir el seu seient i reservar-ne tants com tinguin vinculats al seu carnet. També es pot alliberar la localitat però de manera irreversible, és a dir, que no es podrà reservar després. El preu de les entrades per als abonats va dels 5 als 15 euros en funció de la zona on es tingui el seient reservat per a la temporada.

El públic general podrà comprar les entrades que quedin disponibles al cap d’una setmana, des del dilluns 26 i mitjançant el lloc web del club, a un preu que escil·la entre els 5 i els 25 euros. El club també ofereix una Experiència VIP a fila 0 a partir dels 40 €.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)