ACB

Dee Bost, la vuitena novetat de l’Hiopos Lleida

L’equip comença a entrenar-se aquest dilluns

L’Hiopos Lleida fitxa Dee Bost (1,89 m, 1989) per al proper curs. El vuitè reforç del conjunt lleidatà és un base nord-americà amb passaport búlgar que prové del Galatasaray turc –com Corey Walden– amb qui ha acreditat 12,6 punts, 4,4 rebots, 5,1 assistències i 14,7 de valoració. Buducnost, Enea Zastal, Mònaco –dues etapes–, Zalguiris, Estrasburg, Khimki i Boulogne-Levallois son els equips europeus pels quals va passar Bost abans de jugar a l’equip d’Istanbul, on hi completava la seva segona etapa.

Rafa Villar, Michael Caicedo i Oriol Paulí (Barça), Alexander Madsen (Andorra), Pierre Oriola (Manresa), Corey Walden (Galatasaray), Thomas Bropleh (Shizuoka Veltex) i Luka Bozic (KK Zadar) son els anteriors fitxatges anunciats per l’Hiopos Lleida; el primer dels quals ja formava part de l’equip el darrer curs en qualitat de cedit.

Fil a l’agulla

El conjunt lleidatà comença els entrenaments aquest dilluns i té previst un mínim de sis partits abans del debut a l’ACB. El primer és el divendres de la setmana que ve a Andorra en el Trofeu Comú d’Encamp. El segon serà contra el Gran Canària a La Puebla de Alfildén (Saragossa) el 29 d’agost i el tercer contra el Joventut el 5 de setembre a Olot. El Manresa (12 setembre) i la Penya (13) a Tarragona en la Lliga Catalana son els primers partits oficials, amb la final programada per al dia 15, mentre l’últim compromís serà a Salou el 21 de setembre contra el Girona; a poc més d’una setmana de la jornada 1 de lliga, el 29 de setembre a la pista del Casademont Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)