ACB

El Hiopos Lleida completa la primera sessió d’entrenament

El Hiopos Lleida, acabat de pujar a la Lliga ACB, ha començat a entrenar-se aquest dimarts al pavelló Barris Nord de Lleida, donant així inici a la preparació per a la seva temporada de debut a la màxima categoria del bàsquet espanyol.

En aquesta primera sessió, el tècnic del conjunt lleidatà, Gerard Encuentra, ha comptat amb Rafa Villar i Kenny Hasbrouck, els únics jugadors que manté del curs passat, amb els recents arribats Pierre Oriola, Oriol Paulí, Corey Walden, Michael Caicedo, Alexsander Madsen i Luka Bozic, i amb un grup de jugadors de la base.

No obstant, el tècnic no ha pogut comptar amb Dee Bost, que va ser anunciat dissabte passat, ni amb Thomas Bropleh, que, segons el president del club, Albert Aliaga , ja te el permís del consolat de Libèria i “arribarà en un parell de dies”. Previ a la primera sessió d’entrenament, els jugadors del primer equip s’han fet la primera foto oficial de la temporada 2024/2025 i Aliaga i Encuentra han fet les seves primeres declaracions respecte a la temporada que ve de l’equip.

El tècnic ha declarat que l’objectiu principal de la temporada és “mantenir-se a la Lliga Endesa” i ha destacat l’equip “competitiu” que estan construint per poder aconseguir l’objectiu . Encuentra també ha explicat que no poden “jugar amb el mateix estil que el Barça o el València” per la diferència de jugadors i ha remarcat que l’equip haurà de seguir “la dinàmica dels darrers anys i tenir jugadors que puguin adaptar-se a diferents posicions i incomodar el rival”. Respecte a properes incorporacions, l’entrenador ha remarcat que l’equip necessita fitxar un cinc i l’última plaça lliure es decidirà en funció “de les condicions del cinc” que puguin fitxar, encara que ha admès que li agradaria “portar un quatre que obrís el camp”.

D’altra banda, el president del Hiopos Lleida, Albert Aliaga, ha destacat “la gran ambició i confiança” amb què el club afronta la temporada de debut a la Lliga Endesa. Respecte al recondicionament del pavelló Barris Nord, el president ha declarat que, “en els últims 20 anys, el recinte no ha tingut cap remodelació, però que estan “prement les institucions pertinents” per tenir-ho tot llest a principis de setembre.

Per últim, el president ha agraït el suport de la ciutat de Lleida: “Tot el territori està bolcat amb nosaltres, s’està demostrant que Lleida tenia ganes de tornar a l’ACB i nosaltres ara tenim la responsabilitat que la gent se senti orgullosa”, ha dit Aliaga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)