ACB

Sergi Martínez: “Volem somiar en gran”

El Bàsquet Girona ho té tot a punt per a la propera temporada. L’equip ha presentat aquest migdia l’equipació del curs 2024-25 i ho ha fet de la mà de Sergi Martínez i Juani Marcos. El nou capità de l’equip, Martínez, ha valorat positivament els primers dies d’entrenament i ha assegurat que el grup vol “somiar en gran”: “Ens ho deixarem tot a la pista, hem d’anar pas a pas, no tanquem la porta a res. Volem somiar en gran, però som humils, volem treballar en el dia a dia, no deixar-nos res en els entrenaments i els partits. Tindrem mals moments, però caldrà ser el més consistent i sòlid possible. I quan les coses no vagin bé, caldrà seguir remant”.

Una opinió compartida per Juani Marcos. El base argentí ha assegurat que l’equip s’ho “deixarà tot” a la pista. “Ens hi deixarem l’ànima. L’esforç i l’energia no es negocien, hi seran sempre. L’any passat em vaig endur diferents cops i aquest any, si he de tornar a jugar amb el nas trencat, ho faré”, subratllava l’argentí.

Ambdós jugadors van disputar l’any passat la seva primera temporada amb els colors del Bàsquet Girona en qualitat de cedits. Després d’un gran any per part de tots dos en què el club va fregar la possibilitat de jugar a Europa, la direcció esportiva va apostar per la seva incorporació definitiva.

L’equip va començar els entrenaments la setmana passada i el proper 28 d’agost disputarà el primer amistós a Sant Julià de Vilatorta contra el Baxi Manresa. Aquest serà el pas previ a una gira asiàtica que marcarà el calendari de pretemporada. Sobre aquest fet, l’argentí ha reconegut que és un fet poc habitual. “Mai he fet una pretemporada així. Caldrà veure com ens afecta”, indicava Marcos.

El Bàsquet Girona es retrobarà amb l’afició el diumenge 8 de setembre (19.30 h) a Fontajau contra el Ratiopharm Ulm alemany en el partit de commemoració del desè aniversari del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)