Lliga femenina

Laia Palau, al cos tècnic de Roberto Íñiguez

L’Spar Girona tindrà quatre novetats en l’‘staff’ del vitorià, amb una altra campiona de lliga: Anna Jòdar

Laia Palau, Anna Jòdar, Luisa Macias Cardona i Pau Osorio són les novetats del cos tècnic de l’Spar Girona, que demà passat comença la pretemporada amb una primera jornada destinada a les protocol·làries proves físiques i mèdiques. La primera sessió col·lectiva serà l’endemà, el dia 27.

Roberto Íñiguez manté Jordi Sargatal i Pau Condom com a mà dreta i team manager, respectivament, mentre que la directora esportiva s’incorpora a l’staff com a entrenadora assistent del tècnic a qui va recórrer l’hivern passat per redreçar el rumb de l’equip. L’encarregada de fer la plantilla les dues darreres temporades, de bracet amb Pere Puig –vuit fitxatges aquest estiu, com el de l’any passat, tot i que Lashann Higgs ni va trepitjar Fontajau–, ja va tenir el vitorià d’entrenador al Ros Casares campió de lliga i d’Eurolliga (2012).

Palau no serà l’única del cos tècnic que té un títol de la Lliga Femenina amb l’Uni (2018/19) com a jugadora. Jòdar formava part de la plantilla que va guanyar la lliga el 2015 en la primera etapa d’Íñiguez al club (11-0 de balanç). La rosinca serà la preparadora física, un cop acabada la seva etapa de jugadora al GEiEG i entrenadora a la base del Bàsquet Girona, mentre que Luisa Macias Cardona serà la nova metgessa i Pau Osorio farà de fisioterapeuta.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)