Lliga femenina

Dia de revisions mèdiques

Bàsquet. Lliga femenina. L’equip de Roberto Íñiguez passa per la clínica i fa el seu primer entrenament grupal sense Ygueravide, Bibby, Mack i Caldwell

L’Spar Girona va començar ahir amb les revisions mèdiques un curs il·lusionant en què ha sacsejat la plantilla amb moltes incorporacions. A més, el grup va fer el seu primer entrenament a les ordres de Roberto Íñiguez. Les jugadores del primer equip que s’han incorporat a aquesta primera sessió són Klara Lundquist, Marta Canella, Ainhoa Lopez, Migna Touré, Borislava Hristova, Berta Ribas, Carolina Guerrero i Ivana Jakubcoba. També hi seran les sub-18 Aina Cargol, Paula Acin, Berta Pages, Carla Bagudà i Boto Dhampa. Sandra Ygueravide i Chloe Bibby encara no hi eren perquè tenen permís del club i Natasha Mack i Maya Caldwell perquè estan disputant la WNBA.

L’Uni jugarà el partit d’estrena a Calonge el 7 de setembre (19 h) contra el BLMA francès. Una setmana més tard, el 15 de setembre (12.30 h), disputarà el Ciutat de Tarragona contra el València Basket. Cinc dies després, jugaran les semifinals de la Lliga Catalana contra la Penya –divendres 20 de setembre, 21 h–. En cas de superar les semifinals, les gironines disputarien la final el diumenge 22 de setembre (12.15 h) contra el Cadí La Seu o el campió de la Lliga Catalana Femenina Challenge 2024. El darrer amistós es disputarà el dimecres 25 de setembre a Sant Andreu de Llavaneres contra el Movistar Estudiantes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)