ACB

Paulí: “La meva filosofia de vida va lligada a la del Lleida”

L’aler gironí és presentat com a peça clau en el projecte de l’Hiopos Lleida

L’Hiopos Lleida ha presentat avui Oriol Paulí, un altre fitxatge il·lusionant com el de Pierre Oriola, presentat ahir. L’aler gironí ha subratllat que vol fer un pas més: “És important tenir un grup consolidat i vull ser una peça clau dins l’equip, crec que farem una gran temporada i gaudirem”. Paulí ha parlat també dels seus reptes: “El què vull és que l’equip funcioni i seguir creixent com a jugador, sóc ambiciós, sabem que serà una temporada difícil perquè l’ACB és dura però es veu en els fitxatges que s’han fet que es volen fer grans coses”. Paulí també ha subratllat com va anar el seu fitxatge: “No van ser paraules sinó fets, estava tocat personalment perquè al Barça no jugava regularment; tenia clar que volia anar a un lloc com Lleida per gaudir un altre cop a la pista. És un club petit amb ganes de fer coses, una mica com jo: un jugador que no se’n sent a parlar massa però que sempre hi sóc treballant, tinc una filosofia de vida va lligada a la del Lleida”.

Joaquín Prado, director esportiu de l’Hiopos Lleida, ha definit el nou fitxatge com un plus per l’equip: “Té experiència a l’ACB i en competicions europees i amb selecció espanyola, té molta fam, està en evolució i amb marge de millora i que ens permetrà defensar les tres posicions exteriors”. D’altra banda, l’Hiopos Lleida jugarà demà el seu segon partit amistós després de jugar a Andorra. Demà jugarà contra el Gran Canària a la Puebla de Alfindén, a Saragossa..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)