ACB

Fotis Katsikaris: “Volem deixar-nos anar”

El Bàsquet Girona obre la seva participació al Qianjiang Century City International Basketball Summit aquest dissabte al migdia contra el Zhejiang Lions (13.30 h), en el que serà el segon amistós de pretemporada del conjunt gironí, que aquest divendres s’ha entrenat a l’Hangzhou Olympic Center. “És un viatge llarg i complicat, hi ha el canvi d’horari i afecta molt” diu Fotis Katsikaris després de la sessió del seu equip.

“No sabem res del rival, per descomptat que no hi ha ni scouting ni res i que ens haurem d’esperar a veure’l, però està clar que ens hem de centrar en nosaltres” afirma el grec abans del duel, del qual posa en context: “Estem en una situació diferent, no només difícil. I en aquest segon partit ens hem de centrar en jugar millor en tots els aspectes que ens van mancar l’altre dia”. “La velocitat i deixar-se anar. L’equip està carregat de cames i volem aprofitar aquest segon partit per deixar-nos anar, córrer més i exprimir la feina que hem fet aquests últims dies per anar entrant, també, en l’aspecte tàctic i que cadascú sàpiga com hem de funcionar com a equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)