Lliga femenina

Presentació oficial de l’Spar Girona a Calonge i Sant Antoni

L’Spar Girona s’ha presentat aquest divendres al passeig marítim de Calonge i Sant Antoni, on demà (19 h)disputa el seu primer amistós de pretemporada contra el Latas. Una posada en escena de l’Uni, acompanyat d’aficionats i amb les autoritats locals, en la què hi han intervingut Roberto Íñiguez i Ainhoa López. “Les jugadores noves han d’entendre que el principal actiu d’aquest club és la gent i l’afició. Quan entenguin l’afició que hi ha, ho entendran tot. Que visquin el que és l’Uni Girona, que és diferent de tot el que hi ha” deia el tècnic, mentre la jugadora, que anima l’afició a fer-los costat, assegurava: “Ens esperen reptes i partits molt emocionants. Entre tots ho farem possible”.

“Primer de tot volem donar les gràcies a Calonge i Sant Antoni, un municipi que sempre ha mostrat el seu suport a l’esport femení. Per a nosaltres, aquest acte és una manera de retornar a la comunitat tot el que ens dona i de reforçar els lligams amb el territori. La proximitat amb la nostra gent ens dona força per seguir lluitant a la pista” deia en el seu discurs Cayetano Pérez, el president de l’Uni, que animava l’afició a sumar-se al projecte que encapçala: “Tenim un equip molt competitiu, preparat per mantenir-nos a l’elit del bàsquet europeu. Sabem que la temporada no serà fàcil, però estem decidits a seguir remant tots junts, amb la nostra afició, per continuar fent història”.

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, posava en valor: “És un autèntic honor que es doni el tret de sortida a la temporada a Calonge i Sant Antoni, una temporada en la qual desitgem de tot cor el millor a l’Spar Girona. Estem segurs que l’equip assolirà un nivell de competició òptim i això el convertirà en un gran ambaixador de les comarques gironines”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)