ACB

Miret: “La situació del Pep és desagradable per a tots”

Bàsquet. Busquets no ha anat convocat en cap dels tres amistosos i avui (20 h), probablement sense Tomic ni Allen, podria ser entre els 12 contra el Saragossa

La Penya juga avui (20 h) el quart amistós de pretemporada contra el Casademont Saragossa a Balaguer. El tècnic, Dani Miret, té el dubte de Tomic, baixa en el darrer partit per un procés víric, i Miguel Malik Allen, que no jugarà perquè va tenir un problema muscular contra el Lleida, tot i que no és greu. Davant d’aquestes baixes, s’espera que Pep Busquets (Granollers, 1999) entri en la convocatòria, malgrat haver-ne quedat fora els tres darrers partits. Segons el jugador, només se li ha dit que sempre que hi hagi 13 jugadors ell serà el jugador 13 i que ho té difícil per jugar. El jove Platteeuw també va a davant seu si el necessita el primer equip. Amb l’arribada de Hanga la Penya va decidir no fer com el curs passat, que combinava entre Kraag i Busquets, i va decidir apostar només per un, que era l’holandès. Durant l’estiu es va intentar trobar una sortida per a Busquets amb coneixement de la Penya. Primer va sonar Girona, després el Lleida, i semblava que el més factible era anar a Lugo. Amb l’interès del Breogán es va parlar amb el club i es va arribar a un acord econòmic per rescindir l’any de contracte. Però al final el club gallec va canviar el perfil del jugador que volia fitxar i va incorporar l’ex Manresa i ex Múrcia Jordan Davis. Al final, doncs, no va sortir una possibilitat per marxar i va decidir quedar-se, tot i ser conscient de la situació, que s’hauria de guanyar les oportunitats. Busquets s’està entrenant amb normalitat i bona actitud i també anirà a la gira a la Xina com la resta, però sense tenir protagonisme. El mateix tècnic, Dani Miret, explicava com viuen el cas del Pep: “No és agradable, és una situació desagradable per a tothom. El club, des de la direcció tècnica, ha pres aquesta decisió i nosaltres hem de ser el millor equip possible i acceptar la situació. Evidentment no és personal, però entenc els motius i s’han d’acceptar i s’ha de gestionar per ell i pels companys perquè aquestes setmanes siguin com més positives millor”, subratllava a Jijantes.

El Cadí, l’Spar i la Penya, en acció

Primer partit d’Isaac Fernández a la banqueta del Cadí la Seu, amb una plantilla molt renovada, va acabar amb victòria contundent. Les urgellenques van superar amb autoritat el Tolosa (80-58) en la sisena edició del trofeu Encamp, al Pas de la Casa. Avui juga l’Spar Girona a Calonge (19 h) el primer partit amistós contra el Latas francès i també ho farà la Penya a la pista de l’Azul Marino de Lliga Challenge a Mallorca (19 h). Les verd-i-negres van jugar contra el Reykjavík a porta tancada fa una setmana.

La festa del Barça-Madrid canvia de dia

El clàssic de la fase regular de l’Eurolliga, que s’havia de disputar el divendres 29 de novembre, es jugarà el 28 (20.45 h), que serà el dia de celebració del 125è aniversari blaugrana. El Barça, que ja és a terres catalanes després de la gira per la Xina, té festa fins demà. El pròxim duel serà a la Lliga Catalana dijous que ve, 12 de setembre (21 h), contra un Andorra més rodat perquè juga la fase prèvia de la FIBA Champions League el dia 18.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)